Vurderer 50 days, men jeg venter

Jeg har altså laget meg en blogg for ganske lenge siden som jeg ikke har tenkt på! Jeg vurderer å starte med 50 days for å få bloggen i gang, men jeg tror jeg må skrive et par innlegg før jeg starter! Men det er en god ide med 50 days, for det kan gjøre meg mer fokusert på å få en start på bloggen! Men jeg starter som sagt med å skrive om hva som faller meg inn, i altså de første innleggene! 

 

Anyway, jeg natter hos allerbestevennen min, Celine (www.celinelovee-blogg.no), for øyeblikket. Det er utrolig gøy å overnatte hos noen, med film, godteri, facebook, lese blogger! Det er så mye man kan gjøre. Det beste er vel det at man kan få litt "kvalitetstid" sammen med vennene sine! 


pht; private - bildet er tatt med Canon EOS


- Liker  du å overnatte, eller ha overnattingsbesøk? 

- Hvis du har blogg, har du gjort 50 days før? 
 

3 kommentarer

♥ reteee ♥

19.jun.2011 kl.11:37

Nei, jeg har aldri hatt 50 days ;) Men jeg har hatt 30days, og jeg sluttet med den for jeg var så lei. Så jeg anbefaler og ha 30days først !;))

carina'

21.jun.2011 kl.19:01

Jepp og den fullførte jeg!

marthelovee

21.jun.2011 kl.21:41

carina': fungerte det da? :D

Skriv en ny kommentar

marthelovee

marthelovee

13, Drammen

Velkommen til min blogg. Jeg er snart 14 år, og kommer fra Drammen. Jeg blogger om det som faller meg inn, oppturer, og ikke minst nedturer. Håper dere liker det. Hilsen Marthe <3

Kategorier

Arkiv

hits